Preloader
Cart
GRATIS VERZENDING

Partner

Het belang van partnerschap 

BeeQuality heeft transparantie hoog in het vaandel staan. Daarom vertellen we graag over onze contractpartner waarbij wij een contractuele relatie mee hebben. Uit internationaal onderzoek blijkt dat het belangrijk is om een gezamenlijke missie voor het partnerschap vast te stellen, waar de overeenkomstige waarden van beide partijen aan ten grondslag liggen.

Het delen van deze verantwoordelijkheden zorgt voor een evenwichtige partnerschap. Het is belangrijk dat beide partijen hun verwachtingen en mogelijkheden duidelijk maken. Op deze manier kan men dit in overweging nemen en integreren in de gezamenlijke doelen die gesteld worden.

Het openlijk uitspreken van de verwachtingen, verantwoordelijkheden en mogelijkheden zal leiden tot meer wederzijds vertrouwen. Dit vertrouwen is nodig, omdat blijkt dat de meest succesvolle partnerschappen een hoge mate van wederzijds vertrouwen hebben. Het zorgt er namelijk voor dat beide partijen gewillig zijn om kennis en middelen te delen.

Het verkrijgen van nieuwe middelen, kennis en expertise of geld is vaak een hoofdreden om een partnerschap aan te gaan, maar juist wanneer partners dit delen ontstaat synergie. In ons geval streeft BeeQuality naar een hogere marktaandeel. Vandaar dat een partnerschap ons een goede strategie leek voor het vergroten van onze marktaandeel.

Wat is het voordeel van de klant in deze samenwerking?

Door een samenwerking aan te gaan, kan BeeQuality zich focussen op de klant. Als gevolg hiervan is er meer aandacht voor de klant:

  • Het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Een betere prijs-kwaliteit verhouding
  • Een snellere bezorgservice
  • Meer aandacht voor klantenservice

We hebben veel vertrouwen in onze partner en zien graag een succesvol toekomst tegemoet. De contactgegevens van onze partner is: Levi Ling Electronic Technology co, ltd.Electronic technology co, ltd is een bedrijf gevestigd in China. Dit bedrijf verkoopt producten via bemiddelingsplatformen in enkele landen. Het doel hiermee is een grote markt te bereiken. De bedrijfsinformatie is:

HANDELSNAAM: Yunling electronic technology co, ltd

CORR. ADRES: Room 505 building B, No.56 JinHaiDaSha, Nancheng District, Dongguan, 523087

Retourneren & Voorwaarden

  • 14 dagen bedenktijd
  • Retourneren op eigenkosten.

*Let op*

Mocht u klachten hebben over uw product, en dit product retour wilt sturen geadresseerd aan de verkopende partij. Dan mag u het product ook naar ons bemiddelingsplatform adres sturen. Wij als bemiddelingsplatform zullen dit voor jou doorsturen naar onze buitenlandse leverancier zodat hun de kwaliteit van het product kunnen verbeteren. Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van het herroepingen formulier. Meer informatie over retourneren vindt u bij de pagina retourbeleid op BeeQuality.nl

In winkelmandje geplaatst!
GRATIS VERZENDING, Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to
GRATIS VERZENDING
You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping